Leveringsinformatie Wandlampspecialist.nl

Levering:
Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland (voor andere landen kunt u contact met ons opnemen).

Vervoerder:
Wij vervoeren onze pakketten met: Packs / Fedex / DHL / PostNL.

Levertijden: 
Alle getoonde producten zijn op voorraad bij ons. Vrijwel alle bestellingen worden binnen 1 werkdag afgeleverd (Als u dit voor 14:00 uur heeft besteld). Dit blijft een indicatie en kunnen wij niet garanderen (met name grotere en zwaardere afnames). Indien een product niet voorradig is zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen.

Prijzen: 
Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de 200 euro. Daaronder bedragen de verzendkosten 7,50 euro in Nederland en België overige landen op anvraag.

De pakketzendingen zijn voorzien van een Track and Trace code.

Toeslagen / Tijd leveringen:
( Alleen mogelijk in Nederland) NIET DE WADDENEILANDEN 

Al wilt u voor deze tijden u pakket geleverd krijgen, meld dit graag per mail of telefoon.
- Voor 09:00 uur €32,95
 - Voor 10:30 uur €25,95
- Voor 12:00 uur €15,95 
- Gegarandeerd 17:00 uur €4,50 

Retourneren:
Wij hanteren de wet koop op afstand. Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze mits onbeschadigd en ongebruikt binnen 14 dagen naar ons retourneren. U kunt daarna kiezen voor een vervangend product of het betaalde bedrag terug te ontvangen. U dient zelf voor de retour kosten te betalen.

Aansprakelijkheid:
Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer + eventuele foto's. De levertijden zijn een indicatie van en zijn nooit 100% te garanderen.

Afhalen:
(LET OP ER IS GEEN PIN AUTOMAAT AANWEZIG) Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Na bevestiging van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt per ideal of per bankoverschrijving u pakket ophalen.Zakelijk bestellen vanuit België: Indien u uit België zakelijk besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur.  

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op.
info@wandlampspecialist.nl

Met vriendelijke groet team,